Susan Roels

Over mij

Spontaan contact maken met mensen op straat, in de winkel, in de lift. Het is een onweerstaanbare neiging van me. Vanaf dat ik nog in de kinderwagen zat. Ik geniet elke keer weer van dit soort ontmoetingen en van ’t feit dat ik merk dat anderen daar ook blij van worden. “Dat jij dat durft!” Dat heb ik heel vaak gehoord. Gek vond ik dat. En jammer. Want elk mens wil immers verbinding, wil gezien worden.

Al van jongs af aan is verbinding een thema voor me. Ik had het idee dat er meer is dan wat we kunnen zien. Een energie die ons allen verbind.

In 2010 las ik in een artikel dat acht van de tien Nederlanders het moeilijk vindt contact te maken met andere mensen. Zomaar oogcontact maken, op straat of in de trein, vinden we lastig. Uit een onderzoek van Parship (een datingsite) onder singles in Europa blijkt dat slechts 8% van de Nederlandse singles flirt. Zelfs de gereserveerde Britten doen het beter met 13%!

Deze cijfers gaven mij de impuls aan de slag te gaan met flirtworkshops. Hiermee lever ik een bijdrage aan een mooiere wereld door betere communicatie en meer verbinding.

Ik hoop nog volop te groeien en ontwikkelen. En met mijn openheid en enthousiasme anderen te helpen het beste uit zichzelf te halen door vanuit verbinding hun doelen/wensen te verwezenlijken.

Zo maken we samen de wereld een stukje mooier.

Ervaring

Ik ben opgeleid als communicatiedeskundige, en ruim 20 jaar aan de slag in het bedrijfsleven. Daarnaast ben ik actief als trainer op het gebied van persoonlijke groei. Op dat gebied heb ik mezelf voortdurend ontwikkeld. Onder andere met de opleiding danstherapeute en de healing-opleiding. Vanaf 2000 raakte ik geïntrigeerd door NLP en ben gecertificeerd NLP-mastercoach en NLP-trainer.  Ten behoeve van de flirtworkshops heb ik zelf ook flirttrainingen gevolgd en volg ik uiteraard alle literatuur over dit thema..